Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS. Plezier met paarden.

Paardrijden is leuk!

Op een FNRS-manege kun je alles leren over het omgaan, het verzorgen en het rijden met paarden en pony's. Op deze speciale kidspagina kun je veel informatie vinden over paarden en pony's en kun je je voorbereiden op een spreekbeurt of op je eerste paardrijlessen. Wil je samen met je klasgenoten meer leren over paarden en misschien wel een keertje op bezoek op de manege? Vraag dan aan je leraar of jullie het PaardenLerenspel eens kunnen spelen.

Alles over paardrijden voor jou!

Paardrijden leer je op een FNRS-manege, want daar staan veiligheid, kwaliteit en plezier voorop en wordt je opgeleid door deskundige instructeurs.

Op een FNRS-manege is veel aandacht voor het welzijn van de paarden. Dat betekent dat er goed voor de paarden en pony's wordt gezorgd. Als je komt rijden op een FNRS-manege vul je een lesovereenkomst in. Je wordt hierdoor lid van de KNHS en je ontvangt automatisch een persoonlijk ruiterpaspoort. Je ontvangt dan ook leuke voordelen en een aantal keer per jaar een leuk paardentijdschrift boordevol informatie over paarden.

Wil je eerst meer leren over paarden? Vraag dan het spreekbeurtpakket aan. Je kunt er veel informatie uit halen en dit delen met je klasgenoten.

Voor de creatievelingen zijn er leuke kleurplaten te downloaden.

Veel paardenplezier op deze pagina!

Paardrijden is gaaf en het is geweldig om op de manege te zijn. Dat moeten je klasgenootjes natuurlijk ook ontdekken. Vertel ze alles tijdens een spreekbeurt.
Rijd je met veel plezier op de manege en maak je veel mee? Vertel je klasgenoten hoe geweldig paardrijden is en wat je allemaal op een manege leert. De FNRS heeft speciaal voor jou een pakketje gemaakt met alle benodigdheden voor een super spreekbeurt! Vraag het hier aan.

Meer weten over paardrijden?

Stuur een mail naar

servicedesk@knhs.nl

Raadpleeg direct onze

Veel gestelde vragen

Raadpleeg direct onze

FNRS Maneges

© 2019 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS. Plezier met paarden.